Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Το πήρε απόφαση η Ζωή! Μετά το νέο κόμμα αποφάσισε να αλλάξει και… (ΦΩΤΟ)

Μια Ζωή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του κόμματός της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να κάνει μια… αλλαγή. Και ήταν γεμάτη νόημα!
Μέχρι σήμερα, η φωτογραφία προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ήταν μια εικόνα από παρουσία της στη Βουλή.  Νωρίς το πρωί της Τρίτης (19.04.2016), της ημέρας που επέλεξε για να παρουσιάσει αυτό που πολλοί περίμεναν, το κόμμα της, η πρώην πρόεδρος της Βουλής άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της.

Χαμογελαστή, φορά ένα λευκό καφτάνι και με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα μπροστά της! Έτοιμη… να πλεύσει προς τη δική της ελευθερία!


Αναλυτικά η ανακοίνωση για το νέο κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» 

«Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον. Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά. Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους. Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας.

»Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι. Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών.

»Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν. Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας.

»Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στην κοινωνία. Δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας. Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας. Το διεκδικούμε και το κερδίζουμε.

»Την Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44), κάνουμε την αρχή, με μια ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου