Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

17χρονος μεγιστάνας ξεφτιλίζει ανθρώπους! Πληρώνει για να πιουν τα ούρα του και να κάνουν ΣΕΞ

Οργή προκαλούν οι πράξεις του 17χρονου Ρώσου Grigory Mamurin, ο οποίος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και με τα λεφτά του ξεφτιλίζει ανθρώπους!
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τον αποκαλούν κακομαθημένο. Εκείνος από την πλευρά του με τα βίντεο που φτιάχνει θέλει να δείξει ότι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για το χρήμα.
Ο αυτοαποκαλούμενος Ρώσος Spielberg έχει στόχο του νέες γυναίκες για τα εξευτελιστικά του βίντεο.
Στο τελευταίο βίντεο του, το οποίο γυρίστηκε κρυφά, αγόρασε την κοπέλα κάποιου άλλου άνδρα για μια νύχτα.


Εκείνος φαίνεται να κάθεται στην παρκαρισμένη Mercedes του όταν βλέπει ένα ζευγάρι να περνάει από τον δρόμο. Ο 17χρονος και ζητάει από τον άνδρα να κάνει σεξ με την κοπέλα του, προσφέροντάς του 150.000 ρούβλια (1.550 λίρες)!


Τότε ο άνδρας αν και στην αρχή απειλεί να τον γρονθοκοπήσει, στην συνέχεια διαπραγματεύεται την τιμή και τελικά συμφωνεί στις 2.600 λίρες μετρητά!


«Ας συμφωνήσουμε σε κάτι. Χωρίς sex toy ή οτιδήποτε άλλο. Βάλε προφυλακτικό».
Οι τρεις τους μπήκαν στο αυτοκίνητο και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο.

Το βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με 1,6 εκατομμύρια προβολές.
«Δεν κρίνω αυτούς τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι έχουν προβλήματα και αναγκάζονται να τα κάνουν αυτά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα προβλήματα στη ζωή μου» λέει ο 17χρονος.
Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, έχει αψηφήσει τις αντιδράσεις από τον πλούσιο παππού του Igor Neklyudov που προσπάθησε να τον προσγειώσει.
Σε παλιότερο βίντεο είχε βρει πρόθυμους άντρες να τον αφήσουν να φιλήσει τις φίλες τους για 30 έως και 200 λίρες.
Ακόμα, έχει βρει ανθρώπους να αγοράσει όλα τους τα ρούχα εκτός από τα εσώρουχα για 100 έως και 310 λίρες, ενώ έχει βρει ακόμα και κάποιους πρόθυμους να πιουν τα ούρα του!!!
«Σήμερα έχουμε έρθει στο Gorky Park για να δούμε πόσοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ταπεινωθούν για χρήματα» φαίνεται να λέει σε ένα από τα βίντεό του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Οι περισσότερες γυναίκες αρνήθηκαν να πιουν τα ούρα του, ωστόσο βρήκε κάποιον που μπήκε στον πειρασμό και συμφώνησε για τα χρήματα.Έχει ζητήσει από γυναίκες να του πουλήσουν τα σουτιέν τους για 50 έως 150 λίρες, να δείξουν τα στήθη τους σε δημόσιο χώρο, να ξεγυμνωθούν στη λιμουζίνα του, να γλείψουν το παπούτσι του μέχρι και να σκοτώσουν ένα σκυλί.


http://fonaklas.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου