Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο πολιτικός, η Ρωσίδα και το… πανάκριβο smartphone

Μία ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από μερικούς μήνες τότε που η κυβέρνηση και οι δανειστές βρίσκονταν στο αποκορύφωμα των διαπραγματεύσεων είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.






Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Βηματοδότη:

«Ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς εμφανίστηκε, με το που ψηφίστηκε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο, με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή. Όπως με πληροφορεί έγκυρη πηγή μου (πιο έγκυρη δεν γίνεται), ο περί ου πολιτικός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε με γρήγορα βήματα εντός του καταστήματος. Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή. Τον πολιτικό συνόδευε… αιθέρια ύπαρξη εξ Ανατολής, ρωσικής καταγωγής. Αν και κοντούλα ήταν στα μέτρα του πολιτικού, με αγορίστικο ξανθό μαλλί, με εντυπωσιακό ντύσιμο, το οποίο να σημειώσω ότι (το ντύσιμο) βρισκόταν σε πλήρη αντίθεση με το ατημέλητο ντύσιμο του πολιτικού.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και οι δύο μπροστά σε ένα σταντ, που είχε ένα προηγμένης τεχνολογίας και πανάκριβο smartphone. Η Ρωσίδα ψιθύρισε κάτι στον πολιτικό και εν συνεχεία ακούστηκε ένα… «σπασίμπα», την ώρα που ο εν λόγω πολιτικός έβγαζε την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει το κινητό. Το ερώτημα είναι σε ποιο όνομα και πού χρεώθηκε το κινητό; Άραγε θα μάθουμε ποτέ; Εμπλέκεται και η Ρωσίδα, όπως βλέπετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου