Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Τι αποκάλυψε ο Σακελλαρίδης για τον γιο της Αγγελοπούλου







Χείμαρρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης για την «πρώτη φορά Αριστερά». Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής», ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τη συντριπτική ιδεολογική και πολιτική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ.


Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα που αναπαράχθηκε όσο κανένα άλλο σχετικά με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, γιο της γνωστής οικογενείας:

«Αν τώρα δα καθόταν δίπλα μου ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δεν θα τον αναγνώριζα καν. Δεν τον γνωρίζω, σου λέω», επαναλάμβανε μετά από εκείνο το πρωτοσέλιδο. Δημοσιεύματα κατέκλυσαν τις ιστοσελίδες. Με βαριά καρδιά έκανε μια ανάρτηση στο Facebook. Για να απαντήσει στον viral κιτρινισμό και να προειδοποιήσει για νομική λύση. Εξοργισμένος από την κουτσομπολίστικη διάθεση, τα κατώτερα ένστικτα που εκτονώθηκαν πάνω του στα κοινωνικά δίκτυα. Και κυρίως επειδή σκέφτηκε πως το όφειλε στην οικογένειά του, στη σύντροφό του και στο παιδί τους, που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες. Δεν είναι φήμη, θα γίνει πατέρας, αλλά κόβει κάθε ερώτηση για το αν θα παντρευτεί κ.λπ., κ.λπ. Πάντως, αν έγραφε αυτό που πραγματικά ήθελε στο Facebook για τον υποτιθέμενο γάμο με τον Αγγελόπουλο, δεν θα ήταν άλλο από το «και καλά gay, αλλά και προικοθήρας, ρε παιδιά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου