Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Ένας… κουρασμένος πρωθυπουργός!

Σε αντίθεση με άλλους πρωθυπουργούς που εμφανίζονταν πάντοτε ακμαίοι και μάχιμοι (παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζαν) ο Αλέξης Τσίπρας  παραπονείται τελευταίως σε συνομιλητές του ότι είναι «κουρασμένος» έως «πολύ κουρασμένος».

Τι είναι αυτό που κουράζει τον Πρωθυπουργό; Τον κούρασαν οι ευθύνες, οι συσκέψεις, οι επαφές με τους ξένους, τα ταξίδια, η αντιπολίτευση, οι υπουργοί του, το κουαρτέτο, οι τύψεις για την ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που έδωσε και γενικά η εξουσία;
Αυτή είναι η εικόνα που δίνει προς τα έξω σε τρίτους, ακόμη και σε Ευρωπαίους ηγέτες: «Εργάζεται από το πρωί έως τις 11 το βράδυ, με ελάχιστες ώρες ύπνου» είπαν οι στενοί συνεργάτες του. Οι ίδιοι βεβαιώνουν ότι ελάχιστες ήταν οι ημέρες (μετρημένες στα δάχτυλα) που «έκλεψε» λίγο χρόνο για μια… σιέστα το μεσημέρι. Ένας από τους ανθρώπους που τον γνωρίζει χρόνια, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, παραδέχεται κι αυτός ότι ο «Αλέξης είναι κουρασμένος», για να προσθέσει «αλλά αισιόδοξος». Καιρός είναι να ξεκουραστεί. Υπάρχουν, λένε, πολλοί τρόποι σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου