Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ξεκινούν τα «γαλάζια» τραπεζώματα! Ο ρόλος της Ντόρας

Φαίνεται ότι τα γκάλοπ διευρύνουν το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο στη Συγγρού θεωρούν όχι μόνο ότι μπετονάρεται η κομματική συνοχή, αλλά πως αρκετά δύσκολα θα κινηθούν και κάποιες ακροδεξιές παραφυάδες για τη δημιουργία νέου φορέα, κάτι που επανήλθε στον απόηχο της διαγραφής του Φαήλου Κρανιδιώτη.





Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το σημαντικότερο είναι να βρουν κοινό βηματισμό με την ηγεσία οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και προς την κατεύθυνση αυτή οδηγούν τα τραπεζώματα με τους «γαλάζιους» τομείς εργασίας.

Μάλιστα, την Τετάρτη, πέριξ της κομματικής έδρας θα δειπνήσουν με τον αρχηγό και τον τομεάρχη Παιδείας, Μάξιμο Χαρακόπουλο και την ομάδα του, ενώ είχε πραγματοποιηθεί ανάλογο δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χρήστο Σταϊκούρα και τους βουλευτές του τομέα Οικονομίας, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Τραπέζωμα… ομοψυχίας και από την Ντόρα!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ την προηγούμενη Τρίτη, η Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε κατ” οίκον τραπέζωμα στα μέλη των τομέων Εξωτερικών και Άμυνας, αφού τα συντονίζει η ίδια. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, το μενού ήταν προσεγμένο, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη θέλει να φέρει στο ίδιο τραπέζι τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος συμμετέχει τυπικώς στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή.

Όμως, όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση δεν έγινε, αφού ο κ. Μητσοτάκης ήταν στην Ειδομένη και ο κ. Μεϊμαράκης ακύρωσε το δείπνο δύο ώρες πριν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου