Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν χάρηκαν τα Κούλουμα

Δεν κατάφεραν όλοι να ξεκουραστούν αυτό το τριήμερο και ειδικά οι πολιτικοί αρχηγοί που είχαν αρκετές υποχρεώσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το Σάββατο του στο Παρίσι και όχι για ταξίδι αναψυχής.

Καλεσμένος του Φρανσουά Ολάντ παρακολούθησε τη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Ελιζέ και μόλις γύρισε προτίμησε να κάτσει σπίτι του με την οικογένειά του, αφού θα φύγει πάλι με προορισμό τις Βρυξέλλες.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τα πρώτα του «Κούλουμα» ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, και ήταν ένας από τους λίγους τυχερούς που έκανε Καθαρά Δευτέρα με ήλιο και καλοκαιρία.

Η Φώφη Γεννηματά Γεννηματά δεν φαίνεται να ήταν τόσο τυχερή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, αφού βρέθηκε στην λίμνη Δόξα, στην ορεινή Κορινθία με κακό καιρό.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ βρήκε την ευκαιρία να πάει μέχρι την Λειβαδιά όπου και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς. Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την άλλη έμεινε στην Αθήνα «χαλαρά και οικογενειακά», όπως και ο Πάνος  Καμμένος, εκτός από ένα σύντομο «πέρασμα» στο Ναυπλιο, για να παραστεί στο μνημόσυνο του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου