Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Οι τρεις φορές που ο Τσίπρας ζήτησε να μείνει… ολομόναχος

Σε τρεις περιπτώσεις ως τώρα ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να μείνει μόνος του, χωρίς την παρουσία συνεργατών του, ούτε ακόμη και του απαραίτητου Νίκου Παππά!

Ας τις θυμηθούμε!

Η πρώτη ήταν προεκλογικά, όταν επισκέφθηκε το Άγιον Όρος και ζήτησε να μείνει δέκα λεπτά μόνος του με την Πλατυτέρα των Ουρανών. Ουδείς γνωρίζει τι έκανε αυτά τα δέκα λεπτά.





Η δεύτερη επίσης προεκλογικά, όταν τον επισκέφθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη (και ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση).

Η τρίτη όταν τον επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Αντζελίνα Τζολί. Όλα αυτά που είδατε στην τηλεόραση, να την υποδέχεται στο γραφείο του μαζί με τους Ν. Παππά, Τέρενς Κουίκ και Ολγα Γεροβασίλη, δεν διήρκεσαν παρά μόνο τρία λεπτά. Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός και η κυρία Τζολί έμειναν μόνοι για περίπου μία ώρα. Δεν ξέρουμε  αν υπήρξε καμιά συμφωνία, έστω κάποια «διαρροή» από την ωριαία συνάντηση του Πρωθυπουργού με την κυρία Τζολί.

Και ιδού η απάντηση των αρμοδίων όταν ρωτήθηκαν : «Δεν μας είπε τίποτε, αλλά με την Αντζελίνα θα ασχολούμαστε, εδώ καίγεται η… γούνα μας για την αξιολόγηση και τη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και με τον Πάνο Καμμένο» σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου