Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Έχασε την υπομονή του ο Βούτσης: Πού βρίσκετε την όρεξη 2 η ώρα το πρωί; (ΦΩΤΟ)

Αρκετά δύσκολο φαίνεται πως ήταν το έργο του του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση κατά την χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού τα «αίματα» είχαν ανάψει για τα καλά με τους βουλευτές να βρίσκονται σε μία… έντονη ανησυχία.







Όσο η ώρα πλησίαζε 2 τα ξημερώματα οι βουλευτές δεν… ησύχαζαν στα έδρανα, με αποτέλεσμα να εξαντλούν την υπομονή του κ. Βούτση, ο οποίος κατά την δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν υπήρξαν αντιδράσεις επισήμανε χαρακτηριστικά: «Με συγχωρείτε, 2 η ώρα το πρωί, πού βρίσκετε αυτή την όρεξη; Σταματήστε!», προσπαθώντας να επιβάλει και πάλι την τάξη.


Παράλληλα, ο πρωθυπουργός όταν ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βήμα παραδέχθηκε ότι οι συζητήσεις στη Βουλή θα πρέπει να ξεκινούν νωρίτερα, καθώς όπως υποστήριξε: «Τα κόμματα είναι πολλά και τελειώνουμε μετά τη 1 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να κουράζεται ο κόσμος που μας βλέπει, αλλά και οι βουλευτές».


Πάντως, κάποιοι δυσκολεύτηκαν να κρύψουν τη νύστα τους, όσο προχωρούσε η διαδικασία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου