Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Μαρέβα : Θέλουν να πλήξουν τον Κυριάκο – Δεν έχω πάρει δουλειές από το Δημόσιο

Την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη σε βάρος των «λασπολόγων και συκοφαντών» της, μελετά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μετά τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία της.

Σε δήλωσή της, η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, επισημαίνει ότι δεν έχει πάρει ποτέ δουλειά από το ελληνικό Δημόσιο ενώ τονίζει πως την περίοδο στην οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήταν σε διάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, ήταν πάντα διαφανής. Ουδέποτε έχω πάει οποιαδήποτε δουλειά από το ελληνικό δημόσιο. Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας που είχε ιδρύσει, δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του, ως μέλος του Δ.Σ. Ολα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου. Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μία επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου