Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι... αντάρτες που τρομάζουν το Μαξίμου

Η οριακή κυβερνητική πλειοψηφία σε συνδυασμό με τα δύσκολα μέτρα που έρχονται προκαλούν πονοκέφαλο τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του.








Το Μαξίμου επεξεργάζεται λίστες με… επίδοξους αντάρτες προκειμένου να ξεκινήσουν ζυμώσεις ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο ατύχημα στις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μαξίμου επεξεργάζεται τουλάχιστον δύο λίστες.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού φοβούνται – για διαρροές – τους εξής βουλευτές: Χρήστο Καραγιαννίδη, Άννα Βαγενά, Γιάννη Μιχελογιαννάκης, Βασιλική Κατριβάνου και Νίνα Κασιμάτη.

Οι αντάρτες του αγροτικού

Εκτός από το ασφαλιστικό ανησυχίες υπάρχουν σε σχέση με το αγροτικό όπου και οι περίπου 35 βουλευτές επαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, ο βουλευτής Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου , ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, ο βουλευτής Κιλκίς Θοδωρής Παραστατίδης και ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης είναι μεταξύ αυτών που μπήκαν στο στόχαστρο του αγροτικού κόσμου το τελευταίο διάστημα και θεωρούνται επίφοβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου