Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τα νεύρα… τσατάλια στο Ποτάμι!

«Βγάλαμε λάθος βουλευτές»!












Στο παρά πέντε του Συνεδρίου του Ποταμιού, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν φαίνεται να ανησυχεί από την υποψηφιότητα του Παύλου Ελευθεριάδη για τη θέση του επικεφαλής του κόμματός του.

Δημοσίως τουλάχιστον, διότι όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, με τους συνεργάτες του είναι, μέσα στα νεύρα, εδώ και καιρό. Προφανώς πίστευε ότι κανένας δεν θα του φέρει αντίρρηση και θα διατηρήσει τη διοίκηση του «ντελικατέσεν» (όπως το έχει χαρακτηρίσει) κόμματός του μοναχός και ανενόχλητος, αλλά το σχέδιο δεν του βγήκε.

Ενόχλησε όμως πολλούς στο κόμμα του η δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού «Όποιου δεν του αρέσει σηκώνεται και φεύγει» για τον Χάρη Θεοχάρη: «Ξέρει ο Ψαριανός από τέτοια, αλλά μη μας το παίζει και τιμητής» λένε οι παραπάνω. Ο Θεοδωράκης πάντως πολλές φορές έχει μιλήσει απαξιωτικά για βουλευτές του, τόσο αορίστως όσο και με ονοματεπώνυμο, φτάνοντας σε σημείο να πει πρόσφατα σε συνάντηση εθελοντών «βγάλαμε λάθος βουλευτές»! Ή ακόμη, όπως μου έλεγε είς εκ των βουλευτών του, κάποια στιγμή απαξίωσε και τους… εθελοντές. Η δημοκρατία στα καλύτερά της… Όσον αφορά τον Χάρη Θεοχάρη, τον ρώτησα ευθέως αν ενδιαφέρεται για την ηγεσία του κόμματός του. Και ιδού η απάντησή του: «Όχι βεβαίως, να μοιράσουμε δηλαδή το 2% που είναι η σημερινή δύναμή του και να πάρουμε από 1%; Δεν βγάζει νόημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου