Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

«Αδειάζει» και ο Κουρουμπλής τον Καμμένο για τα περί… εκλογών



Με κατηγορηματικό τρόπο απέκλεισε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Από την Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για να μιλήσει στο Συνέδριο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο κ. Κουρουμπλής απέδωσε μάλιστα τις σχετικές φημολογίες σε κέντρα που θέλουν αποσταθεροποίηση.

«Αυτές τις ημέρες υπάρχει μια κινητικότητα σε διάφορα συστήματα που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση στη χώρα. Αν και χειμώνας κάποιοι βλέπουν όνειρα θερινής νυκτός. Τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται. Εκλογές δεν υπάρχουν στην προοπτική αυτής της περιόδου. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» τόνισε με έμφαση ο υπ. Εσωτερικών. Σημείωσε μάλιστα ότι η εντολή που πήρε η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι καθαρή: Να βγάλει την χώρα από αυτή την δίνη στην οποία την οδήγησαν οι πολιτικές επιλογές των προηγούμενων χρόνων.

Επιχείρησε δε να αιτιολογήσει την αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για εκλογές. «Δεν είχε τον χαρακτήρα αυτόν που θέλουν να του προσδώσουν κάποιοι. Ηταν ένα μήνυμα. Είναι άλλο πράγμα να θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα και άλλο πράγμα να μιλάς για εκλογές. Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, είναι συμπαγέστατες, γιατί οι βουλευτές και των δύο κομμάτων ήξεραν τον Σεπτέμβριο, όταν μπήκαν στις λίστες, ότι θα σηκώσουν το σταυρό του μαρτυρίου για να βγάλουν τη χώρα από αυτή την κρίση» επεσήμανε ο κ. Κουρουμπλής.

Επιτέθηκε δε στις «Κασσάνδρες» που προφητεύουν αρνητικά σενάρια για τη χώρα, υποστηρίζοντας πως «εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι η επάνοδος στην εξουσία, γιατί έμαθαν να ζουν, να υπάρχουν, ως βδέλλες στο σώμα του ελληνικού κράτους».

Σημείωσε ότι για πρώτη φορά κυβέρνηση τα τελευταία 30 χρόνια, μιλά για την κρίση του ασφαλιστικού «με ευθύνη αλλά και μεγάλο κόστος» για να προσθέσει: «Εκεί κρίνονται οι ηγέτες, όταν σηκώνουν το κόστος για να προσφέρουν στη χώρα χρήσιμες υπηρεσίες για τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου