Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός στην ΟΝΝΕΔ...

…με τον «διορισμό» προέδρου…

Το… ιστορικό οξύμωρο του “διορισμού” προέδρου της ΟΝΝΕΔ, χωρίς αντίπαλο και
χωρίς διαδικασία εκλογής, έχει προκαλέσει σάλο στους κόλπους της...
γαλάζιας νεολαίας.

Η κοινή εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το χατίρι του Ανδρέα Παπαμιμίκου, εκλεκτός του οποίου είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, που… διορίστηκε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έχει ήδη προβληματίσει τους συνεργάτες του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το κλίμα έρχεται να ακυρώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε η εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν δυο μέλη της ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ, που περιγράφουν τις… ανορθογραφίες της πλευράς Παπαμιμίκου, η οποία επένδυσε στον διορισμό Γεωργιάδη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

“Ανακοίνωση μελών της ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ για την απόφαση διορισμού νέου ΠρόεδρουΣήμερα Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, ενημερωθήκαμε μέσω δελτίου τύπου για τον διορισμό νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ έπειτα από απόφαση της ΚΕΦΕ.

Ως εκλεγμένα μέλη της ΚΕΦΕ οφείλουμε να δηλώσουμε υπεύθυνα στα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ, ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε και συμμετείχαμε στην συνεδρίαση αυτή.Επίσης, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση  δε θα συναινούσαμε σε μια απόφαση, η οποία απαξιώνει πλήρως την ΟΝΝΕΔ, καταστρατηγεί τον κανονισμό της, καταργεί την αυτοτέλεια και την αυτονομία της οργάνωσης και στην ουσία απαξιώνει πλήρως τα όργανά της. Κυρίως, δεν θα συναινούσαμε  σε μια απόφαση που δε σέβεται τα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ καθώς δεν τους επετράπη η συμμετοχή τους στην δημοκρατική εκλογή νέου προέδρου.

Είναι απαράδεκτο να ορίζεται πρόεδρος στη μεγαλύτερη νεολαία της χώρας με επίκληση του καταστατικού του κόμματος, με την σύμφωνη γνώμη μελών της ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ. Η απόφαση αυτή αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης και βαρύνει τους ηθικούς αυτουργούς της καθώς και αυτούς που την επικροτούν.  

Είναι λάθος και απαράδεκτο να διορίζεται νέος πρόεδρος από 3 μέλη της ΚΕΦΕ.

πηγή: Ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου