Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Σώστε τον Παντελή και τη Μυρσίνη» - Τα λόγια της 21χρονης μετά το φονικό τροχαίο

«Σας παρακαλώ γρήγορα. Βοηθήστε τον Παντελή, έχει χτυπήσει άσχημα», ήταν τα λόγια που ψέλλισε γεμάτα φόβο και αγωνία η κοπέλα που απεγκλωβίστηκε πρώτη, από την άμορφη μάζα στην οποία μεταμορφώθηκε, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα το πολυτελές μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.



«Σώστε τον Παντελή και την Μυρσίνη. Γρήγορα σας παρακαλώ ο Παντελής πρέπει να έχει χτυπήσει πολύ άσχημα», λέει με όση δύναμη της έχει απομείνει η μια από τις δύο κοπέλες που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Το μαύρο τζιπ προσκρούει στις προστατευτικές μπάρες της αερογέφυρας του παλαιού αεροδρομίου που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στις οκτώ και είκοσι το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα διερχόμενοι οδηγοί, αλλά και καταστηματάρχες βλέπουν το θηριώδης όχημα να πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία κι αφού ανατρέπεται πραγματοποιώντας δύο με τρεις τούμπες στο αέρα, στη συνέχεια προσγειώνεται ανάποδα στο έδαφος.

Στο σημείο σπεύδουν αμέσως αρκετά άτομα προκειμένου να τους παράσχουν βοήθεια, αντικρίζοντας δύο κοπέλες κι έναν άντρα στο εσωτερικό του οχήματος. Προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου. Οι θύρες του οδηγού και του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένες. Με αρκετό κόπο καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν την 21χρονη κοπέλα που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Η κοπέλα παρά το σοκ που έχει υποστεί στρέφει το βλέμμα της προς το τζιπ και με λυγμούς εκλιπαρεί τους παρευρισκόμενους.

Λίγα λεπτά αργότερα άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και ασθενοφόρα καταφθάνουν στο σημείο και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέρνουν να βγάλουν από το όχημα τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και την 29χρονη, οι οποίοι οδηγούνται στα νοσοκομεία Ασκληπιείο και Ευαγγελισμός.

Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος της Βούλας διαπιστώνουν το θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ενώ οι συνάδελφοί τους στο νοσοκομείο της Αθήνας υποβάλλουν την 29χρονη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα για να αποκαταστήσουν τα κατάγματα που έφερε σε όλη τη δεξιά πλευρά του κορμιού της. Η 21χρονη Φρόσω νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ έχει υποστεί θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα.

Το βράδυ εκείνο ο τραγουδιστής τελείωνε την πρόβα του στο «Teatro», καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα των εμφανίσεων του μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Στη συνέχεια ο ίδιος μαζί με τις δυο κοπέλες και με έναν συνεργάτη του αποφάσισαν να βγουν για να διασκεδάσουν σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Εκεί θα μείνουν μέχρι τις τρεις και μισή τα ξημερώματα.

Διασχίζοντας τη γέφυρα εξόδου του πρώην ανατολικού αεροδρομίου με κατεύθυνση τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο λαϊκός τραγουδιστής χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ακολουθεί μια τρελή πορεία.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώνει η τροχαία το μαύρο Mercedes κινείται στην κλειστή στροφή της γέφυρας με ταχύτητα που αγγίζει τα 150 χλμ, ενώ από τους επιβαίνοντες φοράει ζώνη μόνο η 21χρονη κοπέλα που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση στις μπάρες αλλά κι από τις αλλεπάλληλες τούμπες το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε μια άμορφη μάζα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου μια ώρα για να απεγκλωβίσουν τον Παντελή Παντελίδη και την συνοδηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου