Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η αποθέωση του Κυριάκου το σχόλιο του Σαμαρά και η «πράσινη» ισχυρά κυρία!



Χαμόγελα επικρατούν στη Συγγρού μετά την χθεσινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατά την συζήτηση για το Ασφαλιστικό στην Ολομέλεια της Βουλής.


Το «γαλάζιο» στρατόπεδο αποθέωσε το νέο αρχηγό του κόμματος προκαλώντας του συγκίνηση…
Κατεβαίνοντας από το βήμα της Βουλής, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ομιλίας του ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  είδε τους βουλευτές του κόμματος  να έχουν σηκωθεί όρθιοι και να τον χειροκροτούν παρατεταμένα…
Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε με θετικά λόγια για όσα άκουσε στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Συγκεκριμένα σε συνομιλία του με πολιτικούς συντάκτες ανέφερε ότι «ο Κυριάκος υπερείχε, γιατί κατέθεσε προτάσεις γεγονός που δεν το περίμενε ο Τσίπρας και γι” αυτό τον προκάλεσε αρκετές φορές λέγοντας του ότι δεν θα το κάνει».
Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός, δεν άφησε ασχολίαστο τον εκνευρισμό που επικράτησε στα κυβερνητικά έδρανα με αφορμή την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι υπήρξε για πρώτη φορά έγινε διαχωρισμός μεταξύ αυτών που υπερασπίζονται τον κρατισμό και εκείνων που τάσσονται υπέρ του ιδιωτικού τομέα.
Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς ενώ κατευθυνόταν στο γραφείο του, σταμάτησε και συνομίλησε σε «πηγαδάκι» με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στα οποία ήταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Δημήτρης Σταμάτης.

Εντωμεταξύ σύμμαχο στο πρόσωπο της Άννας Διαμαντοπούλου βρήκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ tweet-αρε υπέρ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Άννα Διαμαντοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου