Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

«Κάτσε κάτω άσχετε. Είστε εχθροί της Δημοκρατίας και θα το πληρώσετε»! Άγρια κόντρα στη Βουλή Λοβέρδου-Παππά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγαν στη Βουλή... Τα πνεύματα αγρίεψαν μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού  Επικρατείας, Νίκου  Παππά.








Η κατάσταση ξέφυγε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, που απευθυνόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά είπε: «Δεν είστε υπουργός Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε σε υπουργό να μετατρέψει το κοινοβούλιο σε χουντικό κοινοβούλιο, να μετατρέψει την χώρα σε χώρα που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα».

Αμέσως, ο υπουργός σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να του απαντήσει σκληρά: «Είσαι άσχετος. Να καθίσεις κάτω. Ντροπή σου. Είσαι άσχετος. Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις. Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί, δεν μας φοβίζετε».

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρει η διαδικασία αλλά και να επανέλθουν οι πιθανότητες συγκρότησης ΕΣΡ από την Βουλή κατέθεσε ρύθμιση που προβλέπει πως ο αριθμός των καναλιών θα εγκρίνεται από την εθνική αντιπροσωπεία, μετά από δίκη του εισήγηση.

Ωστόσο η αντιπολίτευση θεωρεί προσχηματική την ενέργεια του υπουργού και ζητά να περάσουν όλες οι σχετικές αρμοδιότητες - και ο αριθμός των τηλεοπτικών σταθμών - στην ανεξάρτητη αρχή.
«Κύριε Υπουργέ, για να το κλείσω», είπε απευθυνόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο κ.Λοβέρδος, «Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορεάς και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε…».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου