Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

"Ομοβροντία" με μολότοφ εναντίον του Αλ Φλαμπουράρη!


Ομοβροντία με μολότοφ λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, από ομάδα αγνώστων που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο!

Κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο υπουργός ήταν σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου δέκα μολότοφ, ενώ δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι υπέστησαν ζημιές.
«Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της για τη νέα εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, την οποία και καταδικάζει η κυβέρνηση αποφασιστικά.
«Οι αυτουργοί τέτοιου είδους «αυθόρμητων» και «επαναστατικών» ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό», σημειώνει.
«Πράξεις όπως η σημερινή δολοφονική επίθεση στην οικία του Α. Φλαμπουράρη δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη δολοφονική επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη κινητικότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου