Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αλέξης και Κυριάκος στην "αρένα"!





Η σκηνή όπου ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάθονται χαμογελαστοί στους καναπέδες του Μεγάρου Μαξίμου, ανήκει στο παρελθόν. 




Και αυτό γιατί σήμερα και οι δύο έχουν ακονίσει τα ξίφη τους για να δώσουν την πρώτη μάχη με ακροατήριο στη Βουλή με θέμα φυσικά το ασφαλιστικό! Οι κοινωνικές αντιδράσεις είναι ένα από τα χαρτιά που θα παίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε ήδη της προθέσεις του στην φιέστα για τον ένα χρόνο αριστερή κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον… αέρα των δημοσκοπήσεων θέλει να δώσει το πρώτο δείγμα γραφής του γι’ αυτό είναι δεδομένο πως θα επιτεθεί σφοδρά στον Αλέξη Τσίπρα.
Σε πρώτο χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας (σύμφωνα με τις προτροπές των συμβούλων του) θα κινηθεί σε ήπιους τόνους, βάζοντας διλήμματα τόσο στην Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Το βέβαιο είναι ότι λύσει δεν πρόκειται να δοθεί για τον λόγο αυτό καθένας θα επικεντρωθεί ανεβάζοντας στα ύψη την αντιπαράθεση προς… ικανοποίηση τόσο των ψηφοφόρων του, όσο και των κομματικών μηχανισμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου