Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος αρχηγός κόμματος κατεβαίνει στις εκλογές με τσιρότα και μπαταρισμένο κεφάλι;



Τίποτα δεν πτοεί τους πολιτικούς αρχηγούς που δίνουν τα πάντα για να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα στη μάχη των εκλογών. Πλέον ούτε οι τραυματισμοί δεν τους πτοουν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται «μπαταρισμένοι» και να γίνονται αντικέιμενα σχολιασμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα  Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά»Θάνος Τζήμερος, που εμφανίστηκε στο πρωινό του Mega με «δεμένο» κεφάλι μετά το τροχαίο που είχε στον Βόλο.  έκανε εμφάνιση με δύο μεγάλα τσιρότα στο μέτωπο του ενώ είχε εμφανής σημάδια σε άλλα σημεία του πρόσωπου του.

«Είμαι σε φάση ανάρρωσης. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την οικονομία», σημείωσε όταν ρωτήθηκε και συνέχισε: «Εγώ είμαι καλά, γιατί μου είπε ο γιατρός ότι σε δέκα μέρες θα βγάλω τα ράμματα και ότι σε δύο μήνες δεν θα φαίνεται τίποτα παρά μόνο ένα σημάδι. Φαντάζεστε να μου έλεγε ότι δεν ξέρει πότε θα βγουν τα ράμματα; Για να καταλάβουμε έτσι πώς αισθάνεται ο Έλληνας», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Το τροχαίο ατύχημα που είχα ήταν μια ευκαιρία να μαθευτεί ότι η Δημιουργία Ξανά παίρνει μέρος στις εκλογές, γιατί κανένας δεν το είχε αναφέρει μέχρι τότε. Βέβαια δεν το έκανα επίτηδες», τόνισε.

Επίσης υποστήριξε ότι τα μεγάλα κόμματα, δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της οικονομίας με λογικό τρόπο καθώς συνεχίζουν να επιβαρύνουν φορολογικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Και όλα αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του επειδή δεν θέλουν να διακόψουν την ειδική μεταχείριση στους ευνοημένους του δημόσιου τομέα, φέρνοντας ως παράδειγμα τη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου