Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σκάνδαλο: Ο Σαμαράς «βοήθησε» τον Φλαμπουράρη να την βγάλει «καθαρή»



Ο Αλέκος Φλαμπουράρης επιχείρησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για το έργο που ανέλαβε από το δημόσιο εταιρεία στην οποία εμφανίζεται ως μέτοχος. Οι απαντήσεις του μόνο πειστικές δεν ήταν παρότι μίλησε σε μια σειρά από μέσα ενημέρωσης. Έτσι μετά τη θύελλα που ξέσπασε αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα που κατά τον ίδιο αποδεικνύουν πως δεν είναι πλέον μέτοχος στη ΔΙΑΤΜΗΣΗ. Μόνο που το ιδιωτικό συμφωνικό που κοινοποίησε έχει ημερομηνία 26 Ιανουαρίου δηλαδή μία ημέρα μετά τις εκλογές.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Φλαμπουράρης υποστηρίζει πως εν μία νυκτί το τέρας της γραφειοκρατίας νικήθηκε αφού σε λιγότερο από 24 ώρες έκανε μια σειρά από ενέργειες που όπως λέει οδήγησαν στη μεταβίβαση των μετοχών που είχε στη διάθεση του.

Την τοποθέτηση του κ. Φλαμπουράρη μάλιστα σχολιάζει «καυστικά» ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης.

«Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Σαμαρά είναι ότι (καθ’ ομολογία Φλαμπουράρη) εξαφάνισε εντελώς την γραφειοκρατία!!!» γράφει στο Facebook και συνεχίζει: «Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φλαμπουράρης, κατάφερε μεσα σε μια (εργάσιμη) μέρα:

-να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας του,

-να συγκαλέσει γενική συνέλευση μετόχων,

-να διακόψει την εργασία του στην εφορία,

-να καταθέσει το πτυχίο του στο TEE,

-να υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης στο ΤΣΜΕΔΕ,

-να πουλήσει το 50% της εταιρίας στο συνέταιρο του,

-να πάει στη ΕΛ ΑΣ για θεώρηση της υπογραφής του και

-να συνομιλήσει με τον Τσίπρα για να αναλάβει υπουργείο»!

Γατάκια…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου