Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τα 9 μαγαζιά της Αθήνας που ξεχώρισαν το φετινό καλοκαίρι


Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με ένα αφιέρωμα για τα μαγαζιά που ξεχώρισαν στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις..
PHILIP
– Λεωφόρος Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα
– Τηλ. 21 0965 4138
Ένας All Day Παράδεισος στο Κέντρο της Βάρκιζας δίπλα στη θάλασσα – Τι άλλο να ζητήσει κανείς για το καλοκαίρι;
Η τοποθεσία του είναι ιδανική για να φιλοξενήσει κάθε είδους παρέα με τη θέα προς τη θάλασσα να είναι σε απόσταση αναπνοής.
Ένα Cocktail Bar με εξαιρετικές συνταγές και εντυπωσιακή παρουσίαση στα ποτήρια του. Summer Oriented μουσικές περιπλανήσεις ταξιδεύουν σε ένα τοπίο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θυμίσει τις μεγαλουπόλεις και ιδιαίτερα την ταλαιπωρημένη Αθήνα που βιώνουμε όλοι καθημερινά.


Οι μουσικές επιλογές αποτελούνται από jazz, rock, soul, funk, reggae & swing. Όλα τα τραγούδια που άφησαν εποχή σε μία αρμονία καλοκαιρινών ακουσμάτων.
exodus-1
Ελλάδος Εικόνες
– Λεωφόρος Ποσειδώνος 10 , Άλιμος
– Τηλ. 210 98 24 620
exodus-2
Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 16 συναπτά χρόνια το Ελλάδος Εικόνες στην 1η θέση της διασκέδασης.
Κάθε χρόνος ήταν και διαφορετικός στη διασκέδαση μας. Το Ελλάδος Εικόνες όμως, εδώ και 16 χρόνια αποτελεί τον πρωτοπόρο της διασκέδασης φέρνοντας την έννοια του Μουσικού Μεζεδοπωλείου στην έξοδο μας.
Πως γίνεται ένα μαγαζί να είναι 16 χρόνια sold out; Το Ελλάδος Εικόνες όρισε το μυστικό της επιτυχίας!
– Ποιότητα Φαγητού
– Άψογο Service
– Μουσική ταυτότητα
Σε έναν ειδυλλιακό χώρο στα Νότια Προάστια πάνω στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μπορείς να το βρεις λίγα μέτρα μετά την Αμφιθέας προς Γλυφάδα.
The Ritzy
– Λεωφόρος Μεσογείων 242 , Χολαργός
– Τηλ. 210 65 33 334
exodus-3
Ένας εξαιρετικός χώρος για all day αποδράσεις στο Χολαργό.
Το Ritzy οριοθέτησε και έλυσε τη συνάρτηση του φωτισμού με μεταβλητές τη μουσική και το χρόνο, άμεσα εξαρτημένες με τη διάθεση του κοινού που μπορεί να το επισκεφθεί από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Η είσοδος του είναι τόσο επιβλητική όσο η ξύλινη μπάρα η οποία φιλοξενεί σπάνια αποστάγματα ποτού που δύσκολα θα βρεις σε άλλα μέρη της Αθήνας.
Εξειδικευμένοι Bartender παρασκευάζουν κάθε είδους Cocktail κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις των πελατών.
Κεφτές και δε φταις
– Ελ.Βενιζέλου 91, Νέα Σμύρνη
– Τηλ. 211 216 0000
exodus-4
Άλλος τον λέει κεφτέ, άλλος κεφτεδάκι, κάποιοι ίσως και κιοφτέ, όπως και να ΄χει ένας είναι ο “κεφτές και δε φταις” στη Νέα Σμύρνη.
Κάτι καινούργιο βασισμένο όμως σε παλιά καλή συνταγή. Ο χώρος φωτεινός και άνετος με λευκά τραπέζια και καθίσματα από παλέτες κάτι που κάνει το μαγαζί να φαίνεται ακόμα πιο οικείο.
Ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε καλό σπιτικό κεφτέ και να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, με τη χαρακτηριστική μυρωδιά από το κλασικό πιάτο της παιδικής ηλικίας…Τους κεφτέδες που μας προσέφερε με τόσο αγάπη η γιαγιά μας..
Πατάτα, ντομάτα, μάραθος, τυρί κολοκύθι, κοτόπουλο, θαλασσινά, μοσχαρίσιος κιμάς και ότι μπορείς να φανταστείς, γίνεται ζουμερός λαχταριστός κεφτές.
El Presidente
– Πανόρμου 18, Αιγάλεω
– Τηλ. 210 59 03 545
exodus-5
Ο νέος κήπος στο Αιγάλεω κατέφθασε και μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό.
Ένας ζεστός χώρος γεμάτος από φυτά και όμορφα χρώματα θα σε ταξιδέψει στη συνοικία που ανεβαίνει κατακόρυφα στη βραδινή έξοδο .. στο Αιγάλεω!
Cocktail Friendly μουσικές θα σας συνοδέψουν σε μία γευστική περιπλάνηση και ο κήπος του θα σας μεταφέρει το συναίσθημα ότι βρίσκεστε κάπου αλλού .. σίγουρα όχι στην Αθήνα!
Αναμφισβήτητα, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των απανταχού φανατικών των κοκτέιλ …
Kebab & Shish
– Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Ηλιούπολη
– Τηλ. 698 343 2550
exodus-6
Φέτος την τιμητική του είχε το κεμπάπ σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας..
Στο χορό μπήκε και η Ηλιούπολη με το σύνθημα “Φάε Kebab και κοιμήσου σαν πουλάκι” με την άριστη ποιότητα του Kebab & Shish.
Από τις πρώτες μέρες κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις .. Η απόδειξη; Οι περισσότεροι πελάτες που δοκίμασαν τα πιάτα του πήγαν και ξαναπήγαν..!
Οι τιμές του αρκετά ικανοποιητικές και προσιτές ειδικά για την υψηλή ποιότητα που παρέχει.
Keld’s
– Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 228, Καισαριανή
– Τηλ. 694 487 9050
exodus-7
Νέα Άφιξη στην Καισαριανή με το Keld’s να δείχνει τη δυναμική του από νωρίς..
Με το Moto ” Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα ” το Keld’s Restaurant κερδίζει τις εντυπώσεις στην Καισαριανή.Το Design θα το χαρακτηρίζαμε Wooden Friendly Enviroment με στοιχεία Industrial.Η ανοιχτή κουζίνα για να παρατηρεί ο επισκέπτης, τα φρέσκα υλικά και η διαδικασία μαγειρέματος, είναι ένα ακόμη στοιχείο που κάνει το Keld’s να ξεχωρίζει .
My Plate
– Περσεφόνης 43, Γκάζι
– Τηλ, 2103451606
exodus-8
Σ΄ένα μοντέρνο χώρο, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια , οι ιδιοκτήτες των Μυκονιάτικων Semeli Hotel και Semeli the bar, παρουσιάζουν μια νέα αντίληψη του παραδοσιακού ψητοπωλείου.
Ο σεφ Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά και φρέσκα υλικά αναδεικνύει και εμπλουτίζει παραδοσιακά εδέσματα.
Η θέση του μαγαζιού, στην Κεντρική πλατεία του Κεραμεικού – Γκάζι, αλλά και το design του χώρου είναι ιδανικά.
Οι πελάτες του My Plate έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά πιάτα καθώς και τα χειροποίητα σουβλάκια του, που φημίζονται για τη ποιότητα και τη γεύση τους.
Kebab Natasha Giavroum
– Κονδύλη 8, Γλυφάδα
– Tηλ. 693 83 01 220
exodus-9
Η οδός Κονδύλη στο κέντρο της Γλυφάδας είναι η γνωστή σε όλους οδός με Kebab και εστιατόρια.Εκεί ήρθε το Κεμπαπτζίδικο Kebab Natasha Giavroum σε έναν υπέροχο κήπο που μας μεταφέρει σε μία μοναδική ατμόσφαιρα γεύσεων.Η Εξαιρετική ποιότητα κεμπάπ και ο κήπος με τα δέντρα έκαναν από νωρίς το Natasha Kebab Giavroum Νο1 Προορισμό στη Γλυφάδα.Ένα γεύμα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων της εξόδου, των εστιατορίων και ειδικότερα των fan του Κεμπάπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου