Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτείται ο Παντελής Καψής από την κυβέρνηση Σαμαρά

Την παραίτησή του ετοιμάζεται να υποβάλει από την κυβέρνηση Σαμαρά και το αξίωμα του υφυπουργού αρμόδιου για τη Δημόσια ραδιοτηλέοραση ο Παντελής Καψής με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»...

Ο Παντελής Καψής προσδιορίζει τον επόμενο μήνα, Μάρτιο, ως σημείο καμπής για την υποβολή της παραίτησής του, ενώ ανοίγει διάπλατα πλέον πολιτική περπατησιά, καθώς δείχνει ότι τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ελληνικής «Ελιάς» για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ενδεχόμενη συμμετοχή του Παντελή Καψή στις ευρωεκλογές του Μαϊου, θα αποτελέσει πρόκριμα για την ουσιαστική συμμετοχή του στις ζυμώσεις του μέλλοντος για την Κεντροαριστερά, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ και η « Πρωτοβουλία των 58» θα κινηθούν σε χαμηλά επίπεδα, και δεν θα καταφέρουν να εκλέξουν ευρωβουλευτή.
Την επομένη ωστόσο, οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά θα οδηγήσουν στην απόπειρα συγκρότησης ενιαίου πόλου με φόντο τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Παντελής Καψής λοιπόν φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com/Παναγιώτης Τζάμαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου