Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κωνσταντοπούλου: «Φασιστική και σεξιστική η νοοτροπία του κ. Βενιζέλου»


ζωη-κωνσταντοπούλου-απαντα
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1
H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας πρίν λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην ΑΝΤ1 είπε πως: «δεν θεωρώ ότι έχουμε υπερβάλλει γιατί δεν έχουν δοθεί απαντήσεις» αναφορικά με τα γεγονότα στην προανακριτική...
αλλά και της κριτικές που δέχεται η αξιωματική αντιπολίτευση. Παράλληλα, χαρακτήρισε την συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στρατηγική δαινομοποίησής της και τόνισε πως πρόκειται για συντομευμένη η επίθεση στο πρόσωπό της και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν μπορεί να μας χρεώνει απρεπείς χαρακτηρισμούς όπως τα σεξιστικά σχόλια του κ. Βενιζλεόυ. Η αριστερά έχει υπάρξει διαχρονικά το πρώτο θύμα φασισμού αυτό που μας καταλόγισε ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας μας "κότες είστε κότες".»
Ενώ για το ξέσπασμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είπε: «προφανώς ο κ. Βενιζέλος ήθελε να προκληθεί συμπλοκή, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος οδήγησε στην έκρηξη του κ. Κασιδιάρη.»  «Φασιστική και σεξιστική νοοτροπία » χαρακτήρισε την συμπεριφορά του κ. Βενοζελου.
Ενώ τέλος για το άν θα αποχωρούσε απο την προανακριτική σε περίπτωση που δεν έβγαινε κάποιο αποτέλεσμα είπε:« δεν έχουμε μάθει να υποχωρούμε θα κάνουμε ότι πρέπει για να μάθει η κοινωνία ποιοι είναι αυτοί που εμπλέκονται στην υπόθεση και ποιά είναι η αλήθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου