Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Νοσοκομειακοί γιατροί κατά Χρυσής Αυγής!


νοσοκομειακοι γιατροι«ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ»Ανεπιθύμητα είναι για τους νοσοκομειακούς γιατρούς τα μέλη της Χρυσής Αυγής...
Η Ομοσπονδία του κλάδου καλεί όλους τους γιατρούς να αποτρέπουν ρατσιστικά φαινόμενα αλλά και να καταγγέλλουν κάθε είδους προσπάθεια εισβολής μελών της συγκεκριμένης οργάνωσης μέσα στα νοσοκομεία.
Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Οι επανειλημμένες προσπάθειες των φασιστών να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της Δημόσιας Υγείας της χώρας με τρομοκρατικές εφόδους, ρατσιστικές αιμοδοσίες και ιατρεία δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν ανεκτές από τους Νοσοκομειακούς γιατρούς, τους υγειονομικούς και τους δημοκρατικούς πολίτες. Ρατσιστικές πρακτικές και μέθοδοι που βρίσκονται από την φύση τους σε πλήρη αντιδιαστολή με την Ιατρική Δεοντολογία και το αναμφισβήτητο δικαίωμα για ισότιμη περίθαλψη όλων των ανθρώπων θα μας βρουν απέναντι τους. Την περίοδο της πλήρους αποσάθρωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των νοσοκομειακών, η Χρυσή Αυγή, το μακρύ χέρι του συστήματος και της εργοδοσίας υπόσχεται ένα μέλλον με ημερομίσθιο 20 ευρώ, απλήρωτη εργασία για τους άνεργους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο».
Υπενθυμίζουμε επίσης πως το σωματείο των εργαζομένων του Ευαγγελισμού είχε επίσης χαρακτηρίσει ως ανεπιθύμητους στο νοσοκομείο τους Χρυσαυγίτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου