Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πυρά Γ. Μανώλη κατά της κυβέρνησης για την ανεργία


Μανωλης-επικινδυνος
«Η ΧΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ»                Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος Νέα ΜΕΡΑ ΓιάννηςΜανώλης, με αφορμή την δημοσιοποίηση των στοιχείων για την ανεργία...

«Η εμμονή της συγκυβέρνησης στην δογματική εφαρμογή της συνταγής του μνημονίου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την χώρα σε αργό, βασανιστικό θάνατο. Προκαλούν σοκ και δέος τα νούμερα που ανακοινώθηκαν μόλις χτες για την ανεργία Μόνο τον Ιανουάριο  95.000 συνάνθρωποί μας έχασαν τη δουλειά τους, κάθε εργάσιμη ημέρα 4.350 συμπολίτες μας έπαιρναν το χαρτί της απόλυσή τους, το ποσοστό ανεργίας 25.7% του Δεκεμβρίου έγινε 27,2% τον Ιανουάριο» αναφέρει ο κ. Μανώλης.«Το χειρότερο είναι ότι τα καθημερινά λουκέτα και η ύφεση οδηγούν στο τέλος του χρόνου σε επίσημη ανεργία 33% και πραγματική κοντά στο 40%. Αυτή η εξέλιξη επιταχύνει την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και οδηγεί σε συντάξεις 400 με 500 ευρώ» επισημαίνει.
«Η χώρα δολοφονείται και ισοπεδώνεται καθημερινά, ενώ ο υπουργός Ανεργίας και οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης αυτάρεσκα κομπάζουν και συνειδητά ψεύδονται για δήθεν αύξηση της απασχόλησης. Όχι άλλο κάρβουνο στη μηχανή της εξαθλίωσης και της ισοπέδωσης» προσθέτει.
Ο κ. Μανώλης υπογράμμισε ότι «υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει Νέα ΜΕΡΑ για την Ελλάδα που θα την προετοιμάσουμε ενώνοντας όλες τις πατριωτικές και παραγωγικές δυνάμεις που διαθέτει ο Τόπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου