Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Σεξ ή ψώνια;


ψωνια
ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;                        Τι πιστεύετε πως θα επέλεγε μια γυναίκα; Το καλό σεξ ή μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια;

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα στο πανεπιστήμιο Westminster, φαίνεται πως τελικά μια γυναίκα θα επέλεγε να κάνει τα ψώνια της. Οποιουδήποτε είδους αγορά ( super market, αυτοκίνητο, προσωπικά είδη), ερεθίζει το ίδιο μια γυναίκα όσο και ένας εραστής στο κρεβάτι της.
Στην εν λόγω έρευνα συμμετείχαν 50 εθελόντριες και εθελοντές, των οποίων ο εγκέφαλος παρακολουθούνταν από ειδικούς επιστήμονες, την ώρα που έκαναν διάφορες δραστηριότητες, όπως το να σερφάρουν στο ίντερνετ, να μιλάνε στο τηλέφωνο, να βλέπουν μια ταινία πορνό και να ψωνίζουν διαδικτυακά.
Η συναισθηματική δραστηριότητα του εγκεφάλου των γυναικών όταν έκαναν αγορές ήταν το ίδιο έντονη όσο και όταν έκαναν έρωτα. Οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα μαγνητίζεται σε δευτερόλεπτα από μια εκρηκτική παρουσία, όπως για παράδειγμα η θέα ενός ζευγαριού παπουτσιών που πρόκειται να αγοράσουν, το ίδιο με το να κάνουν σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου