Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Όριο ανάληψης στα ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου


ΑΤΜ-Κυπριακή-Τράπεζα
ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ                         Όριο ανάληψης ισχύει από σήμερα στα ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε το πρωί η εκπομπή του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης...

Συγκεκριμένα, οι καταθέτες της Τράπεζας Κύπρου μπορούν να κάνουν ανάληψη μόνο μέχρι 600 ευρώ από τα ΑΤΜ στην Ελλάδα, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτό ισχύει και για τη Λαϊκή Τράπεζα.
Tην ίδια ώρα, αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να ικανοποιήσουν το σύνολο των νομικών εκκρεμοτήτων, δίνουν οι τράπεζες Πειραιώς και Κύπρου, για την μεταβίβαση των ελληνικών υποκαταστημάτων. Ο στόχος είναι να υπογραφεί η μεταβίβαση των καταστημάτων, προκειμένου να λειτουργήσουν κανονικά όσο το δυνατόν συντομότερα.
Πηγές της Τράπεζας Πειραιώς εκτιμούσαν ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μεταβίβασης, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι η νομική διαδικασία έχει αρκετές δυσκολίες οι οποίες αν και διαδικαστικού χαρακτήρα δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν. Για αυτό και υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, έλεγαν οι ίδιες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου