Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Εγκέφαλος» συμμορίας εκβιαστών πρώην φρουρός του Μητσοτάκη


φρουρός-σπείραΛΑΒΡΑΚΙ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!                                    Το κουβάρι της υπόθεσης για τη συμμορία εκβιαστών, η οποία είχε τρομοκρατήσει καταστήματα στην Εύβοια, ξετύλιξε η ΕΛ.ΑΣ...

Ανάμεσα στα στοιχεία της αστυνομίας περιλαμβάνεται και μια είδηση που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Τι σχέση μπορεί να έχει ένας αστυνομικός και πάλαι ποτέ φρουρός του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;
Όπως φαίνεται, η αστυνομία έχει συνδέσει το όνομά του με τις δράσεις της εν λόγω σπείρας, της οποίας μέλη ήταν μπράβοι-νονοί, οι οποίοι επισκέπτονταν τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών και ζητούσαν 200-300 ευρώ το μήνα, για να τους παρέχουν νυχτερινή προστασία.
Όσοι έκαναν το λάθος να αρνηθούν την προστασία δέχθηκαν απειλές και τελικά αναγκάζονταν να υπακούσουν, αλλιώς θα είχαν... φθορές στις περιουσίες τους.
Ήδη η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει πέντε άτομα που προσέγγιζαν και εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων. Εγκέφαλος του κυκλώματος όμως, όπως φαίνεται, ήταν ο αστυνομικός, ο οποίος στις αρχές '90 είχε αποταχθεί από την αστυνομία μετά από εμπλοκή του ονόματος του σε υπόθεση λαθρεμπορίου όπλων.
Ακόμη, έχει συλληφθεί ένας στρατιώτης που υπηρετούσε σε τάγμα τεθωρακισμένων στην Πιερία. Η αστυνομία που έφτασε στα ίχνη των δραστών, μετά από καταγγελίες ιδιοκτητών, θα προχωρήσει αργότερα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου