Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δεύτερη δημοσιογραφική προβοκάτσια σε Σαμαρά

Σαμαράς-Ερντογάν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Πολύ σοβαρές διαστάσεις αποκτά η κόντρα της κυβέρνησης με την ΕΣΗΕΑ καθώς το συνδικαλιστικό όργανο αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Δευτέρα...
, τις ώρες που ο Σαμαράς θα βρίσκεται στην Τουρκία και θα υπογράφει σημαντικές συμφωνίες με τους γείτονες. Η πρώτη ήταν την περασμένη εβδομάδα, κατά την επίσκεψη του Ολάντ στην Ελλάδα, όταν μόνο το “Π” τόλμησε και απηύθυνε ερώτημα στον Γάλλο πρόεδρο κι ενώ βέβαια η απεργία είχε κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική από τα δικαστήρια. Σχετική δήλωση έκανε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ξεμπροστιάζοντας τους ιθύνοντες νόες της μεθόδευσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Κεδίκογλου: 

«Η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είπε προχθές στη Βουλή ο Πρωθυπουργός περί εθνικής δολιοφθοράς ορισμένων στις προσπάθειες που καταβάλλουν η χώρα και οι Έλληνες πολίτες.
Μετά από το «μαύρο» που έριξαν στις τηλεοπτικές οθόνες οι «προαγωγοί της αλήθειας» κατά την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη Φ. Ολάντ στη χώρα μας, προκηρύσσουν ακόμη μια στάση εργασίας τη Δευτέρα και ακριβώς τις ώρες που ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα είναι στην Τουρκία και θα υπογράφει σημαντικές για τη χώρα μας συμφωνίες.
Ο καθένας πλέον καταλαβαίνει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κίνησης αυτής και ποιος κρύβεται από πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου