Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πνίγηκε η Αθήνα.


καταιγίδες-αυτοκίνηταΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ!                Καταιγίδες και βροχές σημειώθηκαν από τα ξημερώματα στην Αθήνα, με αποτέλεσμα το πρωί να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα σε κεντρικές αρτηρίες...
, όπως Πειραιώς, Χαμοστέρνας, περιφερειακή Αιγάλεω και σε άλλους κεντρικούς δρόμου, οι οποίοι κόπηκαν στα δύο, γιατί μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ αρκετά σπίτια πλημμύρισαν.
Κυκλοφοριακό Χάος– Έκλεισαν κεντρικά σημεία
Κλειστή είναι η λεωφόρος Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι, από τη Γρηγορίου Λαμπράκη και στα δυο ρεύματα. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στη λεωφόρο Καβάλας, ενώ ακινητοποιημένα αυτοκίνητα υπάρχουν και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, με το μποτιλιάρισμα να φτάνει τα 10 χιλιόμετρα, από τον Κηφισό μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου. Και στον παλιό ιππόδρομο όμως υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Σε αρκετές περιοχές έριξε και χαλάζι όπως στο Χαϊδάρι, στο Περιστέρι, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.
Η πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στο Αιγάλεω και το Χαϊδάρι, ενώ και στο Πέραμα, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους και οι Τροχονόμοι προσπαθούσαν να διώξουν τους πεζούς οι οποίοι ήταν παγιδευμένοι στα πεζοδρόμια.
Κατολισθήσεις στο Σκαραμαγκά
Στο Σκαραμαγκά έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις
Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν όσοι οδηγοί κυκλοφορούν στους δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα.
Πολύ σοβαρά προβλήματα, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας στην ηλεκτροδότηση. Διακοπή ρεύματος σε Κορυδαλλό και Πεύκη και Πετράλωνα - Κυψέλη.
Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των πλοίων, όμως δεν θα εκτελεστούν τα δύο πρώτα δρομολόγια με δελφίνια από τον Πειραιά προς τον Αργοσαρωνικό, αλλά και το πρώτο δρομολόγιο από Ραφήνα για Μαρμάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου