Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Μίλησε» η γιάφκα στα Τουρκοβούνια


αντιτρομοκρατικήΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Ένα γνήσιο δελτίο ταυτότητας είναι ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα που βρέθηκε στη νέα γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς»...
, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Τουρκοβούνια και φαίνεται πως ανήκει σε ένα από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρήκαν στο διαμέρισμα της οδού Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20, 10 πλαστά δελτία ταυτότητας, ένα εκ των οποίων είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του διαμερίσματος. Βρέθηκε όμως, όπως προαναφέρθηκε, και ένα γνήσιο δελτίο ταυτότητας, στοιχείο εξαιρετικά σημαντικό το οποίο ίσως και να ανοίγει νέους δρόμους στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Παράλληλα, στη νέα γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης βρέθηκαν χειρόγραφα σημειώματα στα οποία είναι καταγεγραμμένα τα πλήρη στοιχεία πολιτών, οι οποίοι, πιθανότατα, αποτελούσαν στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Ακόμη εντοπίστηκαν χειρόγραφες σημειώσεις που είχαν να κάνουν με συνδεσμολογία εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και το πρωτότυπο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης του ακινήτου.
Τέλος, στη γιάφκα βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, φυσίγγια, ρούχα και η θήκη μιας κιθάρας.
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους τέσσερις ληστές της Κοζάνης
Μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας των δύο εκ των τεσσάρων που καταζητούνται για συμμετοχή στη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, στη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας και στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει τη γιάφκα στα Τουρκοβούνια την οποία επισκεπτόταν ο ένας από τους δύο καταζητούμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες γειτόνισσα αναγνώρισε τον έναν από τους δύο ως ένοικο του διαμερίσματος και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν επιδοθεί σε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο καταζητούμενους, οι οποίοι, όπως πιστεύουν στην Αντιτρομοκρατική κρύβονται σε διαμέρισμα των Αθηνών και δεν βγαίνουν έξω ώστε να μην κινήσουν καμία υποψία και να μην πέσουν στα χέρια των Αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου