Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ της 3ης σεζόν του Game Of Thrones!


got
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
Χαμός αναμένεται να γίνει στην 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game Of Thrones, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την 31η Μαρτίου!
Ήδη οι φανατικοί της σειράς, δεν κρατιούνται και περιμένουν με πολλή ανυπομονησία την έναρξή της! Άλλωστε το τέλος του 2ου κύκλου άφησε πολλά ερωτηματικά, όπως το ποιος θα επικρατήσει τελικά στη μάχη για τον Σιδηρένιο Θρόνο του King's Land μεταξύ των Λάνιστερ, των Σταρκ και των Μπαράθηον, τι μέλλει γενέσθαι με την Νταινέρυς Ταργκάρυεν που θέλει να κατακτήσει τα 7 βασίλεια και να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα της, τι θα απογίνει ο Τύριον Λάνιστερ μετά την αποπομπή του από "Χέρι του Βασιλιά", ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος της μυστηριώδους Κόκκινης Γυναίκας που έχει σαγηνεύσει τον Στάννις Μπαράθηον, τι θα απογίνουν η Σάνσα και η Άρια Σταρκ και άλλα πολλά! Βέβαια, για πολλούς το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, αποτελεί η μάχη των Oρκισμένων Αδελφών που φυλάνε το Τείχος απέναντι στους Αγρίους που ζουν πέραν αυτού, αλλά κυρίως απέναντι στα αιμοδιψή στοιχειά, τους Whitewalkers (τους Άλλους), μια τεράστια ορδή των οποίων μάλιστα, προέλαυνε απειλητικά προς τα νότια, στην τελευταία και ιδιαίτερα εντυπωσιακή σκηνή της 2ης σεζόν!
Το εντυπωσιακό τρέιλερ που κυκλοφόρησε επίσημα από την HBO, μπορεί να μη δίνει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που μας έχουν δημιουργηθεί αλλά το σίγουρο είναι πως προιδεάζει για τις ίντριγκες, τη δράση, τις δολοπλοκίες και τις εναλλαγές συναισθημάτων που θα συνοδεύουν τον 3ο κύκλο της σειράς! Μέσα σε περίπου ένα λεπτό, το επίσημο trailer του νέου κύκλου επεισοδίων, μας πείθει ότι η σειρά για άλλη μια φορά θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και θα μας καθηλώσει στους καναπέδες μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου επεισοδίου!
Επίσης, βλέπουμε την νέα παρουσία του Mance Rayder, του αρχηγού των Wildlings (των Αγρίων), τον οποίο θα ερμηνεύει ο Βορειοιρλανδός ηθοποιός  Ciaran Hinds. Ο 60χρονος ηθοποιός είχε γίνει γνωστός ερμηνεύοντας παλιότερα έναν άλλο ηγέτη, τον Ιούλιο Καίσαρα στο σίριαλ Rome, που αναφερόταν στην ιστορία της Ρώμης. Το (ακόμα) πιο ευχάριστο της υπόθεσης, είναι πως φημολογείται ότι η διάρκεια των επεισοδίων θα είναι μεγαλύτερη,  με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τα 50 ή και τα 60 λεπτά, κάτι που θα κάνει τα επεισόδια ακόμα πιο χορταστικά!
Απολαύστε το εντυπωσιακό επίσημο trailer του νέου κύκλου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου