Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Χαμογελούν στη Συγγρού για τις νέες δημοσκοπήσεις


Δημοσκόπηση_
ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1% Η ΝΔ...
Χαμόγελα σκόρπισε στις τάξεις της ΝΔ η νέα δημοσκόπηση της ΜRΒ, που θα δημοσιεύσει αύριο Κυριακή 27 Ιανουαρίου, η Real News ...

καθώς και αυτή της ΑΛΚΟ που θα δημοσιευθεί από το Πρώτο Θέμα, καθώς και οι δύο, τη δείχνουν να έχει περισσότερο από μια ποσοστιαία μονάδα προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα να ακολουθούν με μεγάλη διαφορά.
Πιο αναλυτικά, στη δημοσκόπηση της MRB, η ΝΔ προηγείται με μια μονάδα, συγκεντρώνοντας 23,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι ΑΝΕΛ 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% και το ΚΚΕ 4,3%.
Στη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ που δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα", η ΝΔ συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι ΑΝΕΛ 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με την ΜRΒ, με ποσοστό 44% των ερωτηθέντων και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 26%, ενώ το 27,5% του ερωτηθέντος κοινού, δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο.
Ο Αντώνης Σαμαράς παράλληλα, συγκεντρώνει και τις θετικότερες γνώμες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ακολουθούν κατά σειρά ο Αλέξης Τσίπρας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου