Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τα είπε έξω από τα δόντια στους Ευρωπαίους…


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Μεγαλεία για τον Αντώνη Καράτζη που ταξίδεψε μέχρι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, για να παρουσιάσει τις δραστηριότητες του ομώνυμου ομίλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Success Stories Made in Greece»...

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Αντώνης Καράτζης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείαςΚαράτζη ΑΕ , αξιοποιώντας την ευκαιρία ανάδειξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε μέλη του Κοινοβουλίου που ασχολούνται ενεργά με τη χάραξη της Ευρωπαϊκής πολιτικής, τόνισε ότι υπάρχουν υγιείς και πολλά υποσχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες αναγκάζονται να λειτουργούν κάτω από συνθήκες έντονης χρηματοδοτικής πίεσης και στεγανά προκατάληψης, τα οποία αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξή τους και δεν συνάδουν με το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης.
Με αφορμή την παρουσίαση, δήλωσε : «Την ώρα που η Ευρώπη αναζητά επενδυτικές πρωτοβουλίες στην ελληνική οικονομία, οι επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις αναγκάζονται να δανείζονται με αρκετά υψηλότερα επιτόκια από τους διεθνείς ανταγωνιστές τους.
Την ώρα που όλοι αναμένουν από τις ελληνικές επιχειρήσεις να συμβάλλουν στην ανάπτυξη, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη για την αναγκαία ρευστότητα που θα ενισχύσει τον εξαγωγικό τους προσανατολισμό. Το μόνο που ζητούν οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας είναι να αντιμετωπιστούν ισότιμα με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου