Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η Τζανέιρα Βεντούρα είναι το έπαθλο για φίλαθλο της Μπαρτσελόνα


«ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟ!» 
Η Τζανέιρα Βεντούρα, διάσημη πορνοστάρ και φανατική οπαδός της Μπαρτσελόνα, υποσχέθηκε να περάσει μία βραδιά σεξ με κάποιον οπαδό της ομάδας- χωρίς βέβαια η ίδια να έχει προτίμηση στο φύλο- εάν βέβαια η Μπαρτσελόνα κατακτήσει το τίτλο από τους  ”μπλαουγκράνα”...

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά
“Εάν πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, δίνω δημόσια υπόσχεση ότι θα περάσω μία νύχτα πάθους με όποιοδήποτε μέλος ή υποστηρικτή της Μπαρτσελόνα το επιθυμεί. Πως μπορούν να αποδείξουν ότι υποστηρίζουν την ομάδα; Είναι εύκολο, δείχνοντάς μου την κάρτα μέλους ή φωτογραφίες και εισιτήρια από έναν αγώνα. Θα πρέπει απλά να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω της ιστοσελίδας μου“.
Η 27χρονη πορνοστάρ, έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής στην Ισπανία και τώρα ζει στο Τορόντο, ενώ στη συνέντευξη που έδωσε φρόντισε να αποκαλύψει και άλλες “πικάντικες” λεπτομέρειες αναφορικά με το πάθος της για την ομάδα της Καταλονίας:
Είμαι φαν της Μπαρτσελόνα από μικρή. Αγαπώ την ομάδα, τον τρόπο που παίζει, και πάνω από όλα, αγαπώ τους παίκτες. Οι πιο σέξι είναι οι Μέσι,Τσάβι και Πουγιόλ“.
Τι θα γίνει όμως όταν βρεθεί ο τολμηρός φίλος της Μπαρτσελόνα που θα θελήσει να περάσει μαζί της μία νύχτα πάθους για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
Θα κλειδωθούμε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μέσα σε ένα ξενοδοχείο, θα φέρουμε σαμπάνια και φράουλες στη σουίτα,αλλά ο πρώτος που θα φύγει πληρώνει!
Φυσικά, δεν έχω πρόβλημα αν η τυχερή φίλαθλος είναι και γυναίκα. Άλλωστε με τρελαίνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι“, δήλωσε χαρακτηριστικά.
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου