Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ένας άγγελος δημοπρατεί την παρθενιά του! (φωτό)

780.000 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ!

Το ποσό των 780.000 δολαρίων κατάφερε να αποσπάσει η 20χρονη φοιτήτρια από τη Βραζιλία, από έναν τυχερό που θα της πάρει την…  παρθενιά!

Ναι, καλά ακούσατε! Η κοπέλα ξεκίνησε αυτή την… πρωτότυπη διαδικτυακήδημοπρασία και ο νικητής είναι ένας Ιάπωνας που εμφανίστηκε με το όνομα «Νάτσου».
Παραδειγματιζόμενος από την καλλονή ο Άλεξ Στεπάνοφ προσπάθησε κι εκείνος να πουλήσει την παρθενιά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού «έπιασε» μόλις 3.000 δολάρια από μαι γυναίκα από τη Βραζιλία με το προσωνύμιο «Νένε Μπ.».
Η Καταρίνα είχε δηλώσει ότι θα δώσει τα χρήματα για να χτιστούν κατοικίες για άπορες οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από όπου και κατάγεται. Μάλιστα έχει δηλώσει ότι παρά το γεγονός ότι έβγαλε τον εαυτό της στο «σφυρί», η ίδια πιστεύει στην αγάπη και βρήκε αυτή την ευκαιρία για να κάνει μια θετική διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.
Και για να σας λύσουμε την απορία, η Καταρίνα δηλώνει ότι η χρήση προφυλακτικού είναι υποχρεωτική και δηλώνει πανέτοιμη να αποδείξει και στους πιο δύσπιστους ότι είναι ανέγγιχτη!
Σχετικά άρθρα

780.000 δολάρια σε δημοπρασία για την παρθενιά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου