Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Παρελθόν το ΠΑΣΟΚ για τον Λοβέρδο


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ,σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, δηλώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο»...
 και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα είτε για την ανεξαρτητοποίησή του, είτε για τη δημιουργία νέου κεντροαριστερού πόλου που θα καταφέρει -όπως λέει- να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά την πορεία της χώρας ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει ότι η χώρα κινδυνεύει με εσωτερική οικονομική κατάρρευση. «Η οικονομία αργοσβήνει και οι πολιτικοί κοιτούν και περί άλλα τυρβάζουν».
Για την ακρίβεια μιλώντας για την προσωπική στάση του ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του μετά την εκταμίευση της δόσης από το πακέτο βοήθειας, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ. Υποστηρίζει ότι «Αν δεν κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, μπορούμε να αποτελέσουμε τον πλειοψηφικό πόλο που θα νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο δρόμος, λοιπόν, είναι ανοιχτός. Κόμματα του χώρου, δίκτυα και πρόσωπα πρέπει να βρούμε κοινή πορεία. Μπορούμε να είμαστε πρώτοι στις επόμενες εκλογές».
Τέλος, μιλώντας για τη στάση που θα κρατήσει στην ψήφιση των μέτρων, ο κ. Λοβέρδος λέει ότι «θα στηρίξω χωρίς εκπτώσεις τη συμφωνία των τριών αρχηγών», όμως διαμηνύει ότι η δική του κόκκινη γραμμή είναι «όχι μέτρα κι ότι να’ ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου