Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Εφτά θηλυκά από την Ιταλία και να καίνε!


monica1ΦΩΤΟ
Έχοντας μια… ιδιαίτερη συμπάθεια προς την Ιταλία, σας παρουσιάζει τις 7 πιο καυτές γυναίκες που έβγαλε η γειτονική χώρα.


Ζητάμε κι από σας να μας πείτε τη γνώμη ποια από τις 7 υποψηφιότητες … θα ψηφίζατε!

Υποψήφια Νο 1 : Μόνικα Μπελούτσι : Όλοι συμφωνούν ότι είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Η Μόνικα Μπελούτσι μπορεί να μεγάλωσε αλλά παραμένει στην κορυφή της λίστας με τις πιο καυτές Ιταλίδες που έχουμε δει ποτέ.


Υποψήφια Νο 2 : Ελισαμπέτα Κανάλις : Η 30χρονη καυτή Ιταλίδα τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στους αθλητές και ειδικά στους ποδοσφαιριστές. Τα είχε για αρκετό καιρό με τον Κρίστιαν Βιέρι, ενώ τώρα βγαίνει με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι.

Υποψήφια Νο 3 : Μπάρμπαρα Τσιαπίνι : Η Τσιαπίνι δηλώνει μοντέλο, showgirl και ηθοποιός. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η νικήτρια του τίτλου Μις Φωτογένεια στα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιος του 1993.

Υποψήφια Νο 4 : Μαρτίνα Κολομπάρι : Άλλη μια Ιταλίδα εκ καλλιστείων και κάτοχος, αυτή τη φορά, του τίτλου της Μις Ιταλίας του 1991 αλλά και λάτρης των ποδοσφαιριστών. Η Μαρτίνα Κολομπάρι είναι παντρεμένη με τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα της Μίλαν.

Υποψήφια Νο 5 : Φεντερίκα Ριντόλφι : Οι εμφανίσεις της Φεντερίκα σε αθλητικές εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης ανάβουν φωτιά στους τηλεθεατές. Ο πατέρας της είναι ο ηθοποιός Τζιάνι Ριντόλφι, ο οποιός είχε εμφανιστεί σε πολλές ταινίες με τη Σοφία Λώρεν και τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και η κορούλα του φαίνεται να έχει πάρει το… ταλέντο του.

Υποψήφια Νο 6 : Έλενα Σανταρέλι : Το ιταλικό ισοδύναμο της Σίντι Κρόφορντ έχει ύψος 1.80 και αναστατώνει τις πασαρέλες. Πετυχημένο μοντέλο με συμμετοχές σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες οίκων όπως ο Emporio Armani, η Έλενα Σανταρέλι προσπαθεί να μεταπηδήσει και στον χώρο του κινηματογράφου και να απειλήσει ακόμα και την κάτοχο του Ιταλικού θρόνου στο σινεμά, Μόνικα Μπελούτσι.

Υποψήφια Νο 7 : Σάρα Τομάσι : Το μοντέλο και παρουσιάστρια Σάρα Τομάσι έχει πτυχίο οικονομικών αλλά προφανώς η καυτή της παρουσία δεν μπορούσε να κλειστεί σε ένα γραφείο. Η αναπληρωματική Μις Ιταλία του 1998 αναστάτωσε το διαδίκτυο όταν πέρσι κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της με σέξι ημίγυμνες πόζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου