Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ποια βουλευτής της ΝΔ είπε το ΣΔΟΕ ρουφιανομάγαζο


ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ
Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΔΟΕ εξαπέλυσε η κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Βούλτεψη, αναφορικά με τις τελευταίες υποθέσεις διαφροράς που ταλανίζουν την κυβέρνηση.


Πιο συγκεκριμένα, η κ. Βούλτεψη «άστραψε και βρόντηξε» κατά του ΣΔΟΕ, χαρακτηρίζοντάς το «ρουφιανομάγαζο», ενώ τόνισε πως «το ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία και τα διαχειρίζεται ένα εξωκοινοβουλευτικό κέντρο».

Επίσης, πρότεινε «το ΣΔΟΕ να αφήσει τα κουτσομπολιά γιατί εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο».

Συνεχίζοντας, η κ. Βούλτεψη έβαλε στο στόχαστρό της και τον υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα, αναφορικά με την την λίστα των 32 πολιτικών που φέρεται πως εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομου πλουτισμού.

“Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει καμία δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες, να είναι πιο προσεχτικός”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Βούλτεψη:

“Το ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία και τα διαχειρίζεται ένα εξωκοινοβουλευτικό κέντρο. Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα έκανα αγορές που δεν συμβαδίζουν με τα εισοδήματα τους για να τους πιάσει το ΣΔΟΕ; Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε off-shore, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, γιατί εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο. Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει καμία δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες, να είναι πιο προσεχτικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου