Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στριμώχνουν τους ληστές της Πάρου


ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
Ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη εξακρίβωση των στοιχείων των κακοποιών που οργάνωσαν την αιματηρή ληστεία του Ιουλίου στην Πάρο, από το υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank, φαίνεται πως βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.


Τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία με την βοήθεια των αυτόπτων μαρτύρων έχει συλλέξει νέα στοιχεία, βάση των οποίων συμπεραίνεται ότι ο βασικός κακοποιός στην ληστεία των Σπετσών ήταν ένας 42χρονος έλληνας κακοποιός που ευθύνεται για πολλές ληστείες στην περιοχή της Αργολίδας και της Στερεάς Ελλάδος κι ο οποίος φέρεται να συνεργάζεται με έλληνες κι αλλοδαπούς κακοποιούς.

Έτσι λοιπόν με όπλο αυτά τα στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ έχει βάλει στόχο να συλλάβει το συντομότερο τον 42χρονο ληστή καθώς πιστεύει πως ο κακοποιός θα ξαναχτυπήσει και με νέες ληστρικές επιδρομές και σε άλλα μέρη της χώρας.

Μάλιστα το πρόσωπο του 42χρονου κακοποιού έχει ταυτοποιηθεί τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες όσο και από το οπτικό υλικό της τράπεζας, ενώ σημαντικά στοιχεία έχουν προκύψει και από δύο κλεμμένες μοτοσυκλέτες (από την περιοχή της Αργολίδας) που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου