Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο βασικός ύποπτος της ΕΛ.ΑΣ για την 15χρονη


Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σε ένα συγκεκριμένο άτομο ρίχνει το βάρος της έρευνας η Ελληνική Αστυνομίαπροκειμένου να εντοπίσει τον δράστη της 15χρονης στην Πάρο, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη  κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην παραλία της Χρυσής Ακτής, και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα.
Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλέξει ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της 15χρονης.
Ο εντοπισμός του 21χρονου κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρό θέμα για την ΕΛ.ΑΣ., μετά και τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένας νεαρός με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, ρούχα που ταιριάζουν με αυτά που φορούσε την ημέρα εκείνη, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.
Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τους ελέγχους DNA αλλά και τις ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου