Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συνέλαβαν τους δράστες


ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ
Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που εισέβαλαν νωρίτερα την Πέμπτη
στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη στη Κηφισιά, κατάφεραν να συλλάβουν και τους δύο ληστές. Τον δεύτερο τον συνέλαβαν στην οδό Θεοτοκοπούλου.
Στιγμές αγωνίας έζησε η οικογένεια του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης εισέβαλαν ληστές το σπίτι τους στη Κηφισιά.
Τίποτα δεν υπολόγισαν οι κακοποιοί καθώς μέσα στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς της συζύγου του προπονητή καθώς και τα δύο από τα τρία παιδιά του, ενώ εισέβαλλαν από το μπαλκόνι της κουζίνας κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια.
Η σύζυγος του Γιώργου Δώνη ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν.
Μέσα στο σπίτι έπεσαν επτά πυροβολισμοί και τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ένας δράστης. Στη συνέχεια οι κακοποιοί άφησαν να βγουν από το σπίτι οι γιαγιά και τα παιδιά, ενώ κράτησαν όμηρο τον πεθερό του προπονητή προκειμένου να καταφέρουν να δραπετεύσουν. Στη συνέχεια όμως και αφού είχαν ξεφύγει από τους αστυνομικούς τον άφησαν ελεύθερο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επιστρέφει εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου