Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πως «θάβουν» τον Πάγκαλο στην Ιπποκράτους


ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
Ενοχλημένοι είναι οι συνεργάτες του Ε. Βενιζέλου για το νέο αντάρτικο με πρωταγωνιστή τον Θ. Πάγκαλο, ο οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας.

Στην Ιπποκράτους το ερώτημα που θέτουν οι περισσότεροι «είναι που το πάει τελικά οΠάγκαλος», αλλά ουδείς είναι σε θέση να δώσει απάντηση με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες και τα σενάρια.
Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ορκισμένους εχθρούς του κ. Βενιζέλου και λειτουργεί ως εμπροσθοφυλακή.
Κοινό μυστικό είναι άλλωστε ότι οι δύο τους δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, κάτι που οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι ο κ. Πάγκαλος θα χτυπήσει πολλές φορές έως το Συνέδριο.
Σε συνεννόηση
Βενιζελικοί βουλευτές αφήνουν να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε συνεννόηση είτε με τον Γ. Παπανδρέου είτε με τον Α. Λοβέρδο, οι οποίοι θέλουν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου προετοιμάζονται για σύγκρουση, αφήνοντας να εννοηθεί πως όσο περνάει ο χρόνος και άλλα στελέχη θα εκφράζουν τις ενστάσεις τους για την αντιπολιτευτική στρατηγική του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου