Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ένα ξενοδοχείο για... διαζευγμένους!


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Θραύση φαίνεται πως κάνει ένα ξενοδοχείο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους διαζευγμένους.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο, που ήταν ιδέα των Ολλανδών, την οποία μιμήθηκαν και οι ΗΠΑ περιλαμβάνονται όλα στην τιμή εκτός από το σπα, το τένις και οι θαλάσσιες δραστηριότητες.
Παρέχει στα ζευγάρια που θέλουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ό, τι έχουν ανάγκη για να απαλλαγεί ο ένας από τον άλλο. Το ζευγάρι κάνει check in σε ξεχωριστά δωμάτια και περνά το Σαββατοκύριακο με δικηγόρους, μεσολαβητές και ειδικούς στα διαζύγια. Στο check out απλά παίρνουν μαζί τους τα έγγραφα του διαζυγίου!
Ο Ολλανδός επιχειρηματίας που είχε αυτή την ιδέα και την εφάρμοσε στη χώρα του, επεκτείνει τώρα τις δραστηριότητές του και στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες.
Δεκαεπτά ζευγάρια έχουν ήδη επισκεφθεί το ξενοδοχείο στην Ολλανδία και τα δεκαέξι ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Τα «πακέτα» για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοστίζουν από 2.500 έως 10.000 δολάρια, ανάλογα με το πόσο περίπλοκες είναι οι οικονομικές τους συνεννοήσεις και το εάν έχουν παιδιά.
«Ο κόσμος ενδιαφέρεται γιατί αυτό που κάνουμε είναι μοναδικό», δήλωσε στο ABC ο ιδρυτής του Ξενοδοχείου Διαζυγίων Jim Halfens. «Αρχικά υπάρχει πολύς θυμός ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά έρχεται μία στιγμή που λες 'ας το δούμε θετικά'. Τότε έρχονται σε μας που είμαστε γρήγοροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου