Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο Παπατόλιας και ο αποκλεισμός του

ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
Χαρακτηριστικό είναι εκείνο του Νομού Μαγνησίας. Προ δεκαημέρου, όταν η νομαρχιακή επιτροπή απέστειλε στην Ιπποκράτους τη λίστα των προτάσεων για τα ψηφοδέλτια, το όνομα ενός υποψηφίου, εκείνο του κ. Απ. Παπατόλια, συνοδευόταν από την υποσημείωση ότι, βάσει του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε ασυμβίβαστο με την προηγούμενη ιδιότητά του ως διεκδικητή της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ο κ. Παπατόλιας είναι σήμερα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης).
Δεδομένου ότι ουδείς ελάμβανε την ευθύνη να πάρει απόφαση, με την περιφέρεια ασχολήθηκε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος συνυπολόγισε και το προηγούμενο παράδειγμα του 2007, όταν η κ. Φώφη Γεννηματά ανακοινώθηκε και έπειτα αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, λόγω του συνταγματικού κωλύματος που υπήρχε καθώς ήταν υπερνομάρχης Αθηνών. Χθες το βράδυ πάντως ο κ. Παπατόλιας απέδωσε τον αποκλεισμό του προσωπικά στον νυν βουλευτή Μαγνησίας Κ. Καρτάλη.

1 σχόλιο:

  1. Απ' αυτό το επηρμένο κι εγωπαθές μηδενικό, το ΠΑΣΟΚ θα ειπράττει συνεχώς ζημίες. Οι κοινωνία δεν χρειάζεται καριερίστες επαγγελματίες της πολιτικής, αλλ΄ανθρώπους δημιουργικούς κι αξιοσέβαστους. Αρκετά ψώνια άδειξε ο κομματισμός. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή