Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το όνειρο μιας αριστερής κυβέρνησης

AΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ
Το όνειρο μιας αριστερής κυβέρνησης μπορεί να γίνει πραγματικότητα και εφιάλτης για τη γερασμένη Ελλάδα, δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης στο Ζάππειο.


Εξαπέλυσε επίθεση στην «ιερή συμμαχία του καταρρέοντος πολιτικού συστημάτος». «Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι θα συνεργαστούμε με κόμματα με τα οποία μας χωρίζει χάσμα προεκλογικό και ιδεολογικό».

«Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόχρονα και ψήφος εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς. Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Χιτλερική οργάνωση που βρίσκεται στα όρια της παραβατικότητας και της νομιμότητας χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο Αλέξης Τσίπρας.

Είπε ακόμη ότι αποτελεί σκοτεινή έκφραση του πολιτικού συστήματος και όχι αντισυστημική επιλογή. «Πολλοί θεωρούν ότι ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι τιμωρία του συστήματος. Το πολιτικό σύστημα δεν θα πειραχθεί καθόλου αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου