Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Ραγκούσης, ο Σαμαράς , τα σύνορα και το ... twitter

ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ
Πήρε σβάρνα κανάλια και εφημερίδες ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος αναδεικνύεται πρωταγωνιστής της ειδησεογραφίας του Σαββάτου.





 Πρώτα δήλωσε κάθετα αντίθετος στην περίπτωση συγκυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά ζητώντας σε περίπτωση έλλειψης αυτοδυναμίας να μπει στην κυβέρνηση και η Δημοκρατική Αριστερά, λες και ο πρόεδρος και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα τον ρωτήσουν για το τι θα κάνουν.
Έπειτα , επισήμανε πως δεν αρκεί η αλλαγή αρχηγού για να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ, ενώ διάφοροι κύκλοι διαρρέουν το ενδεχόμενο συγκρότησης κόμματος με πρωτοβουλία του ιδίου μπας και τσιμπήσει ο Βενιζέλος.
Τέλος , κατηγόρησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά για το άνοιγμα των συνόρων το 1991, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών για να τον περιλάβει διαδικτυακά λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε σε οξύ τόνο μέσω twitter στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας ως εξής : «Ο μέγας ψεύτης Ραγκούσης, που έριχνε τις δικές του ευθύνες στην Τρόικα κατηγορεί τον Σαμαρά για το δήθεν άνοιγμα των Συνόρων. Ψεύδος μέγα. Η Άρσις του Εμπολέμου με την Αλβανία ήταν το πρώτο βήμα, την υπέγραψε ο τότε ΥΠΕΞ Κάρολος Παπούλιας. Και μετά οι Αλβανοί άνοιξαν τα Σύνορα!».
Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει για αύριο ο κύριος υπουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου