Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αισιοδοξία Βενιζέλου

ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Γεμάτος σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το αποτέλεσμα των εκλογών φάνηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, λέγοντας ότι πιστεύει ότι θα καταφέρει να ανατρέψει την πτώση των ποσοστών που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις.

 «Αν θέλουμε να μείνουμε στην ευρωζώνη και να ξεπεράσουμε την κρίση με όσο γίνεται μικρότερες απώλειες για την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι στην πρώτη θέση. Ο στόχος αυτός είναι ρεαλιστικός γιατί οι πολίτες προβληματίζονται και παίρνουν τις αποφάσεις τους από τώρα ως τις εκλογές», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.
Ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σενάρια που μιλούν για τη λήψη νέων μέτρων και επισήμανε ότι δεν ισχύουν και ότι στόχος είναι να αποφύγουν τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.  
Τέλος, όσον αφορά τη ΝΔ είπε, « υπάρχουν πολλοί που παίζουν με τη τύχη της χώρας. Υπάρχουν πολλοί που παίζουν με τις θυσίες και τις αγωνίες των πολιτών. Για αυτό κάθε πολίτης πρέπει να σκεφθεί ποιος είναι αυτός που προτείνει κάτι υπεύθυνο,, ασφαλές, συγκεκριμένο, εφικτό και ποιος είναι αυτός που απλώς δημαγωγεί λαϊκίζει ή θέλει να αντλήσει μικροκομματικά εκλογικά οφέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου