Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τι θα πει ο Σαμαράς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
Εκλογικός συναγερμός έχει σημάνει στη Συγγρού, με τον Αντώνη Σαμαρά και τους στενούς του συνεργάτες να επεξεργάζονται το πλάνο των περιοδειών ανά την χώρα, την ίδια ώρα που τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι έτοιμα σε ποσοστό 90%.

Ο πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης θα δώσει ένα πρώτο στίγμα των προθέσεων του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, το μεσημέρι της Κυριακής στη Συγγρού, «εγκαινιάζοντας» με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη στο πλευρό του, στα εγκαίνια της γέφυρας στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας.

Τι θα πει στην Πολιτική Επιτροπή
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομιλία του το…
(Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ…)

1 σχόλιο:

  1. Στη γενική λίστα του κ. Σαμαρά για το τι σημαίνει Νέα Μεταπολίτευση, εκτιμώ ότι είναι απαραίτητο να προστεθούν τουλάχιστο τρία (3) ακόμα.
    Α) Νέα Μεταπολίτευση στην απόλαυση, σημαίνει να κάνουμε κανάλια που Ξεκινούν από Πρέβεζα και φθάνουν στη πλατεία των Ιωαννίνων ώστε οι κάτοικοι να απολαμβάνουν τα θαλασσινά τους μπάνια. (Το είχε εξαγγείλει και ο Φίλης Δημήτριος).
    Β) Νέα Μεταπολίτευση σημαίνει να ψηφίζουμε μαζί με την Π.Α.Σ.Ο.Κ τη δανειακή, (το ξεπούλημα της Ελλάδας), Και μετά να τρομοκρατούμε το λαό ή με τη πρωτιά του Βενιζέλου, η το φόβο της ακυβερνησίας Σαμαρά, ώστε να συσπειρωθούν οι αφελείς Έλληνες και πάλι στους συνέταιρους της εξουσίας, Π.Α.Σ.Ο.Κ και Ν.Δ.
    Γ) Νέα μεταπολίτευση στη επιλογή, σημαίνει δημιουργία κατάλληλων χώρων όπου θα προσφέρονται και τα απαραίτητα μέσα για να μπορούν ανενόχλητα να αυτοκτονούν οι πολίτες, Θα τους επιτρέπετε να πηδούν και από γέφυρες νέας τεχνολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή